Lederreparatie

Offerte formulier


  naam*

  woonplaats*

  telefoon 1*

  telefoon 2

  email*

  foto's meesturen  bericht*

  Neem contact met ons op


  Lederreparatie

   
  Een lederreparatie is niet eenvoudig en vraagt om een deskundige aanpak. Ook voor lederreparatie gebruiken wij de zogenaamde ‘spotrepair’ technieken. Hiermee kunnen wij lokaal de beschadigingen aan uw leren bank of stoel snel weer in orde maken.
   

  Mogelijkheden

   
  Bij lederreparatie kunt u denken aan de meest uiteenlopende werkzaamheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • opnieuw inkleuren van verkleuringen
  • verwijderen van krassen en deuken
  • verhelpen van een klein scheurtje
  • repareren van een brandgat door bijvoorbeeld een sigaret

  Maar ook voor het overnieuw spuiten van uw lederen bank of fauteuil. Zelfs het aanbrengen van een nieuwe coating doen wij graag voor u.
   

  Uitvoering

   
  Een lederreparatie kan met verschillende technieken worden uitgevoerd. De meest voorkomende techniek bij lederreparatie is vulkanisatie. Eerst wordt een scheurtje goed gereinigd. Eventuele verhardingen worden weggeschuurd; de randen van een beschadiging worden afgevlakt. Hierdoor ontstaat er een betere hechting voor het vulkaniseren.
  Indien noodzakelijk brengen wij onder de beschadiging een versteviging aan, afhankelijk van de grootte. Hierna reinigen we de schade wederom en behandelen we de plek met een hechtingsprimer. Vervolgens brengen wij laagje voor laagje een vulcaniseerpasta aan. Na elk aangebracht laagje pasta wordt deze verhit. Op die manier kan de vulcaniseerpasta fuseren met het leder. Uiteindelijk wordt de kleur gemaakt om de reparatie af te werken. Het maken van een kleur is handwerk. Wij brengen de kleur aan, drogen de reparatie en werken het geheel af met een coating in de juiste glansgraad.
   

  Onze werkwijze

   
  In de meeste gevallen doen onze medewerkers de lederreparatie bij u thuis of op uw kantoor. Dit heeft een aantal voordelen:

  • zien wat er gebeurd
  • direct contact met de meubelhersteller of meubelreiniger
  • besparing op de transportkosten
  • geen dag zonder uw meubels

  Veel mensen kiezen daarom voor Meubelherstellers.
   

  Garantie

   
  lederreparatieWij zijn trots op onze tevreden klanten en onze kwaliteit in lederreparatie. Om u optimaal te kunnen adviseren worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold op het gebied van lederreparatie. Wij staan ook in nauw contact met leveranciers en fabrikanten. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste reparatiemethoden.
  Bent u onverhoopt niet tevreden? Dan krijgt u dezelfde dag nog een oplossing aangeboden. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.
   

  Offerte aanvragen

   
  Het kost u slechts 1 minuut om geheel vrijblijvend een offerteaanvraag voor lederreparatie in te dienen. Aan de linkerkant vindt u het aanvraagformulier. Dezelfde dag nog, weet u precies waar u aan toe bent. En voor u het weet, kunt u weer genieten van uw mooie lederen meubels.
  Waarom nieuwe meubels kopen wanneer ze tegen een fractie van de nieuwwaarde hersteld kunnen worden?

   

  Algemene informatie over leder reparatie

  Onze nieuwe website leder reparatie

  Menu