Stofreparatie

Offerte formulier


naam*
woonplaats*
telefoon 1*
telefoon 2
email*
foto's meesturen

bericht*

Neem contact met ons op


Stofreparatie

 
Een stofreparatie uitvoeren vergt kennis en kunde. Door gebruik te maken van ‘spotrepair’ technieken kunnen wij bijna alle beschadigingen in uw stoffen bank snel weer herstellen.
 

Stofferen

 
U bent bij ons aan het juiste adres voor uw stoffeerwerk. Wij kunnen de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan klassieke of moderne zitmeubels. Maar ook caravan of bootkussens. Zelfs voor het stofferen van autostoelen hebben wij de juiste specialist in huis. Stofferen is niet goedkoop omdat wij alleen vakwerk willen afleveren.
 

Mogelijkheden

 
De stofreparaties die wij voor u kunnen uitvoeren zijn bijvoorbeeld:
– het opnieuw inkleuren van verkleuringen
– brandgaatjes repareren op uw fauteuil of dure bank
– het repareren van een klein scheurtje of een winkelhaak
– het opnieuw kleuren van uw eetstoelen of fauteuil
– het herstellen van stiknaden in lederen of stoffen meubels
Ook kunnen we preventief een vuilwerende impregneerlaag aanbrengen op uw nieuwe of pas gereinigde meubels. De kosten van de stofreparatie wegen (gelukkig) niet op tegen de aanschaf van een nieuwe bank.
 

Onze werkwijze

 
In de meeste gevallen doen onze medewerkers de stofreparatie bij u thuis, werkplaats of op kantoor. Dit heeft een aantal voordelen:
– U ziet wat er gebeurd
– U heeft direct contact met de meubelhersteller of meubelreiniger
– U bespaart op de transportkosten
– U hoeft uw meubels geen dag te missen
Veel mensen kiezen daarom bij stofreparaties voor Meubelherstellers.
 

Garantie

 
stofreparatieWij zijn trots op onze tevreden klanten en onze kwaliteit in stofreparatie. Om u optimaal te kunnen adviseren worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold op het gebied van stofreparaties. Wij staan ook in nauw contact met leveranciers en fabrikanten. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste reparatiemethoden.
Bent u onverhoopt niet tevreden? Dan krijgt u dezelfde dag nog een oplossing aangeboden. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.
 

Offerte aanvragen

 
Het kost u slechts 1 minuut om geheel vrijblijvend een offerteaanvraag in te dienen. Aan de linkerkant vindt u het aanvraagformulier. Dezelfde dag nog, weet u precies waar u aan toe bent. En voor u het weet, kunt u weer genieten van uw prachtige meubels.
Waarom nieuwe meubels kopen wanneer ze tegen een fractie van de nieuwwaarde hersteld kunnen worden?
Algemene informatie over stof reparatie