Meubelreiniging

Offerte formulier


  naam*

  woonplaats*

  telefoon 1*

  telefoon 2

  email*

  foto's meesturen  bericht*

  Neem contact met ons op


  Meubelreiniging

   
  Meubelreiniging is niet alleen voordeliger dan u denkt. een intensieve reiniging zorgt namelijk ook voor een langere levensduur van uw meubels. Zoals alle materialen die dagelijks gebruikt worden, heeft ook meubelbekleding regelmatig onderhoud nodig. Meubelstoffen staan dagelijks bloot aan stof- en contactvervuiling. Voorkom dat de vervuiling te intensief wordt en laat tijdig uw meubels reinigen.
   

  Voordelen

   
  De voordelen van meubelreiniging hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • een jaarlijkse intensieve reiniging verlengt de levensduur van uw meubels aanzienlijk
  • kleine ongelukjes zijn na de behandeling makkelijker schoon te maken
  • intensieve reiniging voorkomt dat vervuiling de kleur van uw bekleding aantast
  • reiniging is duurzaam en goed voor uw portemonnee!
    

  Werkwijze

   
  Voor uw meubelreiniging maken wij onder andere gebruik van een moderne aanpak: de koolzuurmethode. Ontelbare koolzuurbelletjes drukken het vuil naar boven. Direct hierna zuigen wij het losgelaten vuil af. Onze reinigingsmethode is geschikt voor gestoffeerde meubels, bureaustoelen, karpetten, matrassen en tapijt. Het reinigen van de meubels doen we gewoon bij u thuis; u hoeft er niet voor de deur uit.
   

  Geur verwijderen

   
  Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van nare geurtjes, zoals kattenurine- of nicotinegeur. Maar ook braaksel- of andere geuren. Na onze intensieve meubelreiniging worden uw meubels ontgeurd. Uw meubels zijn weer schoon en ruiken heerlijk fris.
   

  Impregneren

   
  Na het reinigen van uw meubels kunnen wij uw meubels ook impregneren. Hiervoor brengen wij een vuilwerende coating aan, die diep in de vezels trekt. Het verwijderen van vlekken wordt na deze behandeling een stuk makkelijker!
   

  Garantie

   
  meubelreinigingWij zijn trots op onze tevreden klanten en onze kwaliteit in meubelreiniging. Om u optimaal te kunnen adviseren worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold op het gebied van meubelreiniging. Wij staan ook in nauw contact met leveranciers en fabrikanten. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste reinigingsmethoden.
  Bent u onverhoopt niet tevreden? Dan krijgt u dezelfde dag nog een oplossing aangeboden. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.
   

  Offerte aanvraag

   
  Het kost u slechts 1 minuut om geheel vrijblijvend een offerteaanvraag in te dienen. Aan de linkerkant vindt u het aanvraagformulier. Dezelfde dag nog, weet u precies waar u aan toe bent. En voor u het weet, kunt u weer genieten van frisse, schone meubels.
  Waarom nieuw kopen wanneer uw meubels tegen een fractie van de nieuwwaarde gereinigd kunnen worden?

   

   
  Algemene informatie over meubel reiniging

  Onze nieuwe website meubel reiniging

  Menu