Meubelreparatie

Offerte formulier


  naam*

  woonplaats*

  telefoon 1*

  telefoon 2

  email*

  foto's meesturen  bericht*

  Neem contact met ons op


  Meubelreparatie

   
  Meubelreparatie is een vak apart. Door de jarenlange ervaring van onze gespecialiseerde medewerkers, kunnen wij de meest uiteenlopende meubels repareren. De meubelreparatie kan bijna altijd bij u thuis of op uw bedrijf worden uitgevoerd.
   

  Meubels

   
  Wij helpen u graag met de meest complexe meubelreparaties aan uw moderne of klassieke meubels. Of dit nu een eetkamerstoel, dressoir, relaxfauteuil, salontafel of bankstel is: meubelreparatie is altijd een optie!
   

  Bankstel

   
  U kunt bij een bankstel bijvoorbeeld denken aan het herstellen van een ingedeukte armleuning, het verbeteren van het zitcomfort, het vernieuwen van de bestaande vulling of het opnieuw stikken van openstaande stiknaden. Maar ook het repareren of vervangen van gebroken nosag veren, een gebroken spant of voorregel zijn meubelreparaties waar wij uw bankstel weer mee in ere herstellen.
   

  Relaxfauteuil

   
  Een relaxfauteuil wordt vaak intensief gebruikt. Hierdoor kan het zitcomfort verminderen of het bedieningspaneel stuk gaan.
  Ook andere mankementen aan de relaxfauteuil kunt u door ons laten repareren. Het is toch zonde om zo’n dure aanschaf geen tweede kans te gunnen? Meubelherstellers repareert uw relaxfauteuil voor een fractie van de nieuwwaarde!
   

  Eetkamerstoel

   
  De zwakke plek van een eetkamerstoel is vaak de houtverbinding. Deze kan na verloop van tijd gaan wijken. En dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Het zitcomfort van de eetkamerstoel neemt af bij intensief gebruik. Ook kan een spot of poot afbreken.
  Het zijn vaak de meest gebruikte eetkamerstoelen die iets gaan mankeren: de andere stoelen zijn doorgaans nog goed. Het loont dan ook zeker de moeite om ons in te schakelen voor een meubelreparatie.
   

  Dressoir

   
  Vooral de lades van houten dressoirs kunnen na enkele jaren gaan klemmen. Vaak is de oorzaak het slijten van de rollagers in de ladengeleiders of het werken van het hout. Een ander probleem is bijvoorbeeld het uitbreken van de scharnieren van het dressoir. Ook kunnen deurtjes scheef gaan hangen waardoor deze opnieuw gesteld moeten worden. Het dressoir heeft vaak kleine beschadigingen door bijvoorbeeld het aanstoten met een stofzuiger. Al deze mankementen zijn door ons eenvoudig en vakkundig op te lossen.
   

  Eettafel

   
  Een eettafel heeft heel wat te verduren. Het omvallen van een brandende kaars, het ruw neergooien van autosleutels, een hete pan; het zijn maar wat voorbeelden. Lelijke beschadigingen zijn het gevolg. Het geheel schuren en opnieuw lakken van de eettafel is een kostbare reparatie. Wij gebruiken ‘spotrepair’ technieken. Hiermee repareren we alleen de plaatselijke beschadiging, waardoor de meubelreparatie relatief voordelig is.
   

  Vernieuwingen

   
  meubelreparatieOm u optimaal te kunnen adviseren over meubelreparatie worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold. Wij staan ook in nauw contact met leveranciers en fabrikanten. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste methodes van meubelreparatie.
   

  Offerte aanvragen

   
  Het kost u slechts 1 minuut om geheel vrijblijvend een offerteaanvraag in te dienen. Aan de linkerkant vindt u het aanvraagformulier. Dezelfde dag nog, weet u precies waar u aan toe bent. En voor u het weet, kunt u weer genieten van uw herboren meubels.
  Waarom nieuwe meubels kopen wanneer ze tegen een fractie van de nieuwwaarde hersteld kunnen worden?
  Algemene informatie over meubel reparatie

  Onze nieuwe website meubel reparatie

  Menu